Nyitvatartási idő (Opening Hours) Hétfőtől-Vasárnapig- NON-STOP
Hívj minket +36704331576
Írjon nekünk info@pestikoltoztetes.com

Rólunk

A Svici teher trans Kft 1997 óta foglalkozik  költöztetéssel-szállítmányozással Budapesten és az Ország egész területén – árainkat próbáljuk a mindennapi piaci árakhoz és az Önök igényeihez igazítani. Munkatársaink, kollégáink két évtizede dolgoznak együtt a bútorszállítás-költöztetés területén. Összeszokottság, precíz munkavégzés, kedvesség, odafigyelés és jókedv jellemzi őket.
Az évek alatt megszerzett és elsajátított szakmai ismeretek, tapasztalatok biztosítják a garantáltan minőségi munkavégzést cégünk részéről.
Lakások, irodák és irodaházak költöztetése épületen belüli bútor mozgatása.
 A kisebb lakásoktól az irodákon át komplett irodaházak költöztetését is vállaljuk.
Megrendelőink igényei szerint csomagolóanyag biztosításával, dobozokkal, buborékfóliával járulunk hozzá a hatékony és biztonságos csomagoláshoz.
A munkavégzés során Ön mondja meg, melyik berendezési tárgy bútor hova kerüljön, így a költöztetés végeztével Ügyfeleinknek nem kell azzal foglalkozniuk, mit hova tegyenek, minek hol a helye, csak élvezniük kell az új otthonukat, irodai környezetüket.
Speciális bútorok, tárgyak mozgatása .
 Fő profilunk része továbbá különösen nehéz, speciális tárgyak, bútordarabok – például páncélszekrény, zongora, pianínó, kazán, ipari klíma, jakuzzi – szállítása és épületen belüli mozgatása.
Lomtalanítás!!!!!
Családi házak, irodák, lakás kiürítésével is foglalkozunk. A lomtalanításra szánt tárgyak Bútorok hulladékkezelőnél történnek lepakolásra.
 A lomtalanításnak külön díjszabása van. A megszabott óradíjon felül kell fizetni köbméterenként a hulladéklerakó telep felé.